hoera een huisstijl

Je hebt al een paar jaar je eigen bedrijf en dat loopt erg lekker. Je diensten ontwikkelen zich, je producten worden beter en je krijgt andere, grotere klanten. Kortom: je groeit! Er is alleen één probleem: jouw bedrijf ziet er op dit moment minder professioneel uit dan het werkelijk is. Dit wil je wel veranderen, maar je komt er niet aan toe om het écht goed aan te pakken. Jammer? Ja. Onoplosbaar? Natuurlijk niet. In één week creëer ik een huisstijl die bij jouw bedrijf past.

Informatie

Om een goede huisstijl te maken is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf.

Analyse

Vrolijk, zakelijk of vintage. Wat zijn de criteria waar jouw huisstijl aan moet voldoen?

Inspiratie

En hoe ziet dat er dan uit? Ik inspireer je met ideeën, beelden, vormen en schetsen.

Ontwerp

Welk ontwerp vertelt het verhaal van jouw bedrijf? Jouw unieke logo en beeldmerk.

Presentatie

Uiteindelijk blijft de beste optie over: jouw logo, kleuren, lettertypes en beeld.

Feest

Het resultaat: een huisstijl die bij jouw bedrijf past en waar je jarenlang trots op kunt zijn.

Een huisstijl met jouw ziel en zaligheid
Jouw ziel en zaligheid zitten in je bedrijf en die moeten ook van jouw huisstijl afspatten. Wat wil je uitstralen? Wat heb je nodig? Hoe ziet je concurrent er uit? Ik onderzoek jouw bedrijf om daarna de criteria voor jouw huisstijl vast te stellen.

Jouw project mijn prioriteit
Als ondernemer houd ik van doorpakken. Het ontwerpproces duurt één week. Dit kan alleen doordat jouw project deze week mijn prioriteit is. Samen gaan we voor het beste resultaat. Ik werk namelijk voor jou, maar vooral ook mét jou.

Resultaat
Het resultaat? Een huisstijl die bij jouw bedrijf past en drie uitingen naar keuze. Daarna kan de huisstijl worden doorgevoerd in print en online. Jouw huisstijl straalt de professionaliteit uit die bij je past en geeft een onbetaalbare indruk bij je klanten!

40

Uur

128

Koffie

7

Updates

1

Huisstijl