hoera een huisstijl

Een huisstijl is een overzicht van afspraken over de wijze waarop jouw bedrijf zich presenteert aan de wereld. Het moet duidelijk maken wat je doet (product of dienst) en waar je voor staat (kernwaarden). Bij wie wil je juist opvallen (doelgroep) en hoe bereiken we die? (communicatie-uitingen). Het logo, kleurenpalet, vorm, opmaak en lettertype is een eerste indruk waarbij je vertrouwen uit wilt uitstralen: ik ben een professioneel bedrijf en ben goed in wat ik doe. Door je huisstijl toe te passen in steeds meer uitingen creëer je zichtbaarheid en dus herkenbaarheid bij (toekomstige) klanten.

Een huisstijl is de eerste indruk;
dit is een professioneel bedrijf en dat niet.

Hoera een huisstijl is…

> 40 uur onderzoek, inspiratie & ontwerp
> inspiratie-ochtend
> elke dag een update
> logobestanden (voor drukwerk, web & vector)
> 3 uitingen naar keuze*
> stijlsheet van jouw huisstijl
> overzicht ontwerpproces
> licentie lettertype

 

Aanbieding

Je ontvangt van jouw logo, beeldmerk, kleurenpalet en fonts de bestanden en gebruiksrechten. Inclusief 3 uitingen naar keuze (*ter waarde van 5 ontwerpuren) en een overzicht van het ontwerpproces. Inclusief een klein feestje om het resultaat te vieren! Op dit moment geldt een *feestelijke aanbieding*  van 2.499 euro excl btw. Standaard tarief is 2.999 euro excl btw.

 

Geef je bedrijf een kadobon
Hoera! Je hebt een huisstijl waar je heel trots op bent en wilt deze in steeds meer uitingen laten zien. Met de kadobon schakel je Brenda in om uitingen te ontwerpen tegen een gereduceerd tarief. Een kadootje voor je bedrijf!
Bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief, emailhandtekening, folder of website. De mogelijkheden in print en online zijn duizelingwekkend en daarom adviseer ik je graag. Geef je je opdracht donderdag voor 15.00 uur door, dan wordt deze binnen 1 week uitgevoerd*. Uiteraard ontvang je vooraf een indicatie van de benodigde tijd. Neem contact op voor mijn mogelijkheden voor jouw bedrijf! > BESTEL NU

NET AFGEROND

WERKT NU AAN

> restyling Healthy Finance

> huisstijl en website Handy Billy

> website Teksten voor Musea

Brenda is trots lid van de BNO

AFSPRAAK MAKEN