hoera een huisstijl

Mijn werk is de wereld elke dag een beetje mooier maken! Jouw wereld. Ik ontwerp een huisstijl die écht bij je past en waar je jarenlang trots op kunt zijn. Ben je gepassioneerd, betrokken en ambitieus? Dan kunnen wij het denk ik prima met elkaar vinden. Ik vind het belangrijk om jou en je bedrijf de tijd, aandacht en energie te geven die je verdient en werk daarom aan een beperkt aantal projecten op korte of langere termijn. Kun jij (tijdelijk) ondersteuning gebruiken om de communicatie van je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vrijblijvend contact op voor een kop koffie en een gratis HuisstijlCheck. Leuk je te ontmoeten!

Inspiratie Café

Is jouw bedrijf toe aan een (nieuwe) huisstijl en wil je graag meer informatie? Elke eerste vrijdag van de maand is het Inspiratie Café geopend. Voor grote en kleine vragen en persoonlijk advies. Online via skype of offline op mijn werkplek in Leiden: Unit-2

Je bent van harte welkom! Stuur een e-mail om je aan te melden. Liever op een ander moment kennis maken met mij en mijn grafische mogelijkheden? Dat kan natuurlijk ook!

hoera een huisstijl profielfoto


Brenda’s Letter

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in print en online voor jouw bedrijf. Vul hier jouw gegevens in en ontvang af en toe een update in je mailbox!